Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία εντός 24 ωρών αφότου την πραγματοποιήσατε.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email στο info@aromesdenoblesse.gr  ή καλέστε στο 21 0961 8184,

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 11:00 – 15:00
  • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που η αλλαγή πραγματοποιηθεί λόγω αλλαγής γνώμης, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας στείλουμε την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε να παραλάβει το δέμα και να σας ενημερώσουμε για το κόστος της επιστροφής, ή να επιλέξετε εσείς μεταφορική εταιρεία. Η αποστολή πρέπει να είναι συστημένη και όχι απλή.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί,  τότε το aromesdenoblesse.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ).

Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την Arome de noblesse, είτε μέσω email στο info@aromesdenoblesse.gr  ή καλέστε στο 21 0961 8184,

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 11:00 – 15:00
  • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 12:00 – 21:00