Καλώς ήρθατε στο WWW.AROMESDENOBLESSE.GR. Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου ισοδυναμεί με την αποδοχή των παρακάτω όρων.

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας WWW.AROMESDENOBLESSE.GR έχει το δικαίωμα να γίνει μέλος/χρήστης μέσω της επιλογής “δημιουργία λογαριασμού”. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανάγνωση και αποδοχή των όρων χρήσης. Δικαίωμα της εταιρείας είναι η μονομερής τροποποίηση αυτών μέσω δημοσίευσης τους στην ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη.

Το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ισχύοντες νομούς. Μπορεί να συλλέγει και να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα μόνο των πελατών οι όποιοι α) έχουν εγγράφει ως μελή και β) έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο λογαριασμό τους, για την ενημέρωση προσφορών, για την πορεία και την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Οποιαδήποτε άλλη χρήση τους χωρίς τη συγκατάθεση του πελάτη/χρηστή αποτελεί παράνομη πράξη και διώκεται από το νόμο. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή του όποτε ο ίδιος το επιθυμεί χωρίς κανένα πρόβλημα εφόσον δεν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR, αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που περιλαμβάνεται στον ιστοτόπο αυτό, με οποιαδήποτε μορφή, παρέχεται “ως έχει”, χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR δεν αποδέχεται υποχρέωση αποζημίωσης ή άλλη ευθύνη για τυχόν ζημιά ή ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης. Η χρήση του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει στο χρήση και ο παρόν ιστότοπος δεν μεταβάλλει με κανέναν τρόπο τα δεδομένα που του παρέχονται. Η χρήση του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR υπόκειται στην Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία και οι χρήστες συμφωνούν να μην την παραβιάσουν μέσω του παρόντος ιστοτόπου.

Οι επισκέπτες του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR συναινούν να μην κάνουν χρήση του παρόντος ιστοτόπου για οτιδήποτε από τα παρακάτω:

– Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου του οποίου το δικαίωμα μετάδοσης δεν έχουν σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εν ισχύ συμβάσεις, καθώς και περιεχομένου που παραβιάζει πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.

– Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που περιέχει ιούς λογισμικού, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που έχει σχεδιαστεί με στόχο την πρόκληση οποιουδήποτε τύπου φθοράς ή βλάβης στο WWW.AROMESDENOBLESSE.GR, τους χρήστες του ή τρίτα μέρη.

– Μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, ή προσβλητικό προς οποιονδήποτε για οποιοδήποτε λόγο, προσβάλλει το απόρρητο ή την εμπιστευτικότητα οποιουδήποτε, τα χρηστά ήθη, τις κοινωνικές αξίες, ή την ανηλικότητα. Επίσης, απαγορεύεται ρητά η εκούσια ή ακούσια παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, η παρενόχληση τρίτων και η συλλογή προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες μέσω του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR.

Οι χρήστες του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR αποδέχονται ότι οι υπάλληλοι, συνεργάτες, ιδιοκτήτες και άλλοι εμπλεκόμενοι με τη λειτουργία του ιστότοπου WWW.AROMESDENOBLESSE.GR δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τη χρήση του ιστότοπου και των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτού.

Το οποιασδήποτε μορφής υλικό (κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, λογισμικό κ.λπ.) που περιλαμβάνεται στο WWW.AROMESDENOBLESSE.GR ανήκει στους δημιουργούς του και προστατεύεται από τη Νομοθεσία. Απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη. Η εμφάνιση του υλικού στον παρόντα ιστοτόπο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως εκχώρηση δικαιώματος χρήσης του.

Το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει στους χρήστες του τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Δεν μπορεί όμως να εγγυηθεί ότι δεν θα γίνουν λάθη ή ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές στη λειτουργία του καταστήματος. Επίσης, οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος προς άλλο ιστοτόπο παρέχεται με σκοπό τη διευκόλυνση ή την περαιτέρω ενημέρωση των χρηστών και το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.

Σημειώστε επίσης, ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες να αναπαριστούν το εκάστοτε προϊόν όσο το δυνατόν πιο πιστά, αλλά δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη στην περίπτωση που κάποιες δεν είναι απολύτως ακριβείς. Κάνοντας χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε ότι κάνετε χρήση με δική σας ευθύνη και τον αποδέχεστε ως έχει.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, όπως άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των website και eshop στον κόσμο. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που εγκαθίστανται στον υπολογιστή σας και λένε στο site μας ποιος/ποια είστε και τι έχετε ψωνίσει ή αποθηκεύσει στο παρελθόν στο site μας. Έτσι, όταν ξαναέρθετε, το site μας θα θυμάται τι έχετε ψωνίσει και ποια είναι η διεύθυνσή σας και άλλα σημαντικά στοιχεία για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας. Επίσης, μέρος αυτών που κάνουμε για την προώθηση του καταστήματός μας, είναι η χρήση της τεχνολογίας του remarketing, που σημαίνει πως κάποιες φορές μέσα στο χρόνο, λέμε στη μηχανή αναζήτησης Google να ακολουθήσει τους επισκέπτες μας σε άλλα site και να τους εμφανίσει ένα banner του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR ως υπενθύμιση. Την τεχνολογία αυτή χρησιμοποιει η συντριπτική πλειοψηφία των eshop και websites στην Ελλάδα και τον κόσμο και μας βοηθά να κρατάμε το eshop μας δημοφιλές, επίκαιρο και άρα την εξυπηρέτηση σε υψηλά επίπεδα και τις τιμές σε χαμηλά.

Η χρήση του WWW.AROMESDENOBLESSE.GR και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω αυτού διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ορίζει ζητήματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/94) ο οποίος ρυθμίζει ζητήματα σχετικά με τις εξ αποστάσεως πωλήσεις.

Η μη τήρηση των ανωτέρω θα έχει ως αποτέλεσμα, εκτός τυχόν κυρώσεων, τη διακοπή των υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Το WWW.AROMESDENOBLESSE.GR διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί αλλαγές στο περιεχόμενο του ιστότοπου και τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Η χρήση του ιστότοπου ισοδυναμεί με την αποδοχή των όρων αυτών.